Amsterdam : Cliniclowns Red Nose Tour

31 mei 2002

Samenstelling, tekst en foto's : Jan Feijes copyright, November 2002

Taal ondersteuning :
Nederlands
Nederlands

Cliniclowns

De tocht van de friday night stond vandaag in het teken van de cliniclowns. We hebben rode neusjes verkocht voor het goede doel : de cliniclowns die het voor de kindertjes binnen de toch enge muren van het ziekenhuis wat fijner en gezelliger maken.

Bij het bankje

Een voor mij verrassend grote groep had zich rond het bankje verzameld.Best wel een contrast met een rustige maar o zo snelle en lekkere winterskate. Maar hebt beloofde weer een lekkere gezellige FNS te worden. Al gauw waren we druk bezig om rode neusjes te verkopen aan de deelnemrs. Na een korte tijd bij de start waren de meeste deelnemers voorzien van een rood neusje.

Op skeelers door de stad

Voor mij was het de eerste keer bij de FNS ..... op m'n nieuwe skeelers. Deze hadden tot nu toe alleen nog maar geproefd van het asfalt in Duitsland. Tijd om ze nu kennis te laten maken met het Nederlandse asfalt, tramrails, klinkers bruggetjes. Het was een afwisselende route, lekker door de stad heen mee superglad asfalt en af en toe wat moeilijker wegdek over bruggetjes door het heerlijke centrum van Amsterdam. De skeelers hebben zich goed bewezen. Ik heb er lekker mee kunnen bewijzen dat die dingen ook in een stadsomgeving een stuk beter rollen ook lekker hard.

Vondeltuin

Achteraf zat de vondeltuin weer lekker vol en we zaten er met een heerlijk voldaan gevoel dat de zomer echt weer op gang kwam, het wordt drukker, lekker gewoon, zelfs de witbiertjes beginnen nu beter hun plaats te vinden. Het was dus weer een gewoon lekkere tocht met een niet te versmaden opbrengst voor de clini clowns. Morgen wordt er in het vondelpark een kinder evenement opgezet, Met dat mooie weer en het goeie asfalt kan het alleen maar mooier worden.

Foto album : Meer foto's van de tocht.

FNS Cliniclown Linkjes

Site van de Friday Night Skate
Site van de Cliniclowns
Foto's van Syl de Koster

Opmerkingen ? Mail me!

2002 feijes.com